Je li moguće?

Prosinečki se vraća na klupu Azerbajdžana?

Prosnečki je već vodio nogometaše Azerbajdžana od ožujka 2015. do listopada 2017. godine.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2020. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni trener Robert Prosinečki, trenutačno trener turskog prvoligaša Kayserispora, mogao bi se vratiti na mjesto izbornika Azerbajdžana, objavio je bosanskohercegovački dnevni list Oslobođenje pozivajući se na pisane medije iz te zemlje.

Prosnečki je već vodio nogometaše Azerbajdžana od ožujka 2015. do listopada 2017. godine, a naslijedio ga je još jedan zagrebački i hrvatski stručnjak Nikola Jurčević.

Kako piše sarajevski list, Azerbejdžan je u potrazi za novim izbornikom, a nakon što su im propali pregovori s Abdullahom Avcijem, čelnici tamošnjeg saveza su se obratili treneru Kayserispora.

Dodaje se kako će čelnici Azerbejdžanskoga saveza sačekati kraj sezone u Turskoj kako bi obavili službene pregovore sa hrvatskim stručnjakom, piše Hina.

Kayserispor je u problemima, sportskim i financijskim, i sigurno ne bi bio problem za poznatoga stručnjaka, koji je bio i izbornik nogometaša BiH, da napusti njegovu klupu poglavito u slučaju ispadanja u niži rang što je vrlo izgledna prijetnja.

Zanimljivo je kako su se čelnici Nogometnoga saveza Azerbejdžana i Robert Prosinečki već sastali u listopadu, no on je tada odlučio da ne i žuri sa prihvaćanjem ponude.

Kopirati
Drag cursor here to close