Hrvatski trener izgubio kontrolu

VIDEO I Bjelica udario igrača Bayerna

Jednostavno, Bjelica nije odmah dao loptu Saneu, nakon čega je ovaj pokušao da je izbije iz ruku hrvatskog stručnjaka. Bjelica je tom trenutku eksplodirao i dva puta je zakačio po licu igrača Bayerna.
Sport / Nogomet | 25. 01. 2024. u 01:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srijeda je bila termin za odigravanje zaostale utakmice 13. kola Bundeslige, one između Bayerna i Union Berlina koja nije odigrana
u prvom terminu zbog lošeg vremena. Bayern nije briljirao ali je osvojio tri boda. Jedini gol na utakmici je postigao Portugalac Raphaël Guerreiro.

Ipak jedan drugi detalj je obilježio ovaj susret. Trenutak iz 74. minute kada je po jednu loptu koja je završila u autu krenuo Leroy Sane. Ispred klube gostiju, točnije trenera Nenada Bjelice. 

Jednostavno, Bjelica nije odmah dao loptu Saneu, nakon čega je ovaj pokušao da je izbije iz ruku hrvatskog stručnjaka. Bjelica je tom trenutku eksplodirao i dva puta je zakačio po licu igrača Bayerna, u gužvi koja se stvorila. Naravno da je dobio crveni karton, ali ni tada se nije smirio.

Video: Bjelica i Sane u okršaju 

I dalje glasno svađao s nekim navijačima dok su ga redari pokušavali udaljiti iz trenerske zone. Njemački mediji 90 min napisao je kako je Bjelica svojoj ekipi napravio medvjeđu uslugu te da je njegov čin neukusan, dok Bild izvještava o "golemom skandalu".

Nakon incidenta Bjelica je izjavio sljedeće:

"Nisam reagirao onako kako bi trener smio reagirati."

Uz to se ispričao svojoj ekipi, ali ne i Saneu za kojeg tvrdi da ga je provocirao ulaskom u njegov prostor. Bjelica je bio poprilično nervozan, posebno zbog situacije iz 72. minute kada je Kevin Behrens srušen u kaznenom prostoru. VAR soba nije intervenirala što je razljutilo Bjelicu, a sve je kulminiralo dvije minute kasnije.

Kopirati
Drag cursor here to close