Debi na klupi Union Berlina

Bjelica nezadovoljan: Napravili smo kobnu grešku

Sport / Nogomet | 30. 11. 2023. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Union Berlin Twitter / Nenad Bjelica

Na klupi Union Berlina debitirao je hrvatski strateg Nenad Bjelica. Njegova je momčad kao gost odigrala protiv Brage 1:1.

U 31. minuti, kod 0-0, domaćin je ostao s igračem manje nakon isključenja Niakate, a vrlo lijepo je potom Gosens u 42. minuti doveo goste u vodstvo, piše HRT.

Braga je ipak ugrabila bod golom Alvara Djala u 51. minuti te može proći u osminu finala pobjedom od dva razlike u Napulju. No, može ostati i bez Europske lige ukoliko izgubi u Napulju, a Union Berlin slavi pred svojim navijačima protiv Reala.

"Napravili smo kobnu pogrešku koja je dovela do kontranapada. Možemo i reći da je to autogol jer je sve krenulo od naše loše odluke koju je Braga iskoristila. Osjetili smo taj primljen pogodak i trebalo nam je vremena da se oporavimo. Na kraju, remi je pošten rezultat. Zbog loših rezultata u posljednje igrali smo sa strahom, sve je loše utjecalo na nas, tako da, ne samo da nismo mogli iskoristiti igrača više, već smo i primili gol", rekao je Bjelica nakon utakmice.

"Bili smo dobri u prvom poluvremenu, onda nam je i pomogao crveni karton za Bragu te smo uspjeli zabiti. No, u drugom poluvremenu, zbog naših pogrešaka, dozvolili smo Bragi povratak u utakmicu i na kraju je izgledalo da smo mi ti koji igramo s desetoricom. Moram biti iskren i reći da nam je samopouzdanje trenutačno nisko i zbog primljenog gola samo osjećali još više pritiska, rekao je branič Union Berlina Robin Gosens.

Kopirati
Drag cursor here to close