Bjelica ist so nicht mehr tragbar

Bjelica na udaru medija, mogao bi ostati bez posla

"U životu se često kaže da svatko zaslužuje drugu priliku. No, trener koji jasno dva puta uhvati protivničkog igrača za lice, vjerojatno ne", piše Kicker.
Sport / Nogomet | 25. 01. 2024. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nenad Bjelica i njegov Union Berlin nisu uspjeli napraviti ono što jeste Werder proteklog vikenda. Union Berlin je skupo platio
sjajnu prošlu sezonu, izlazak u Ligu prvaka, pa se Bjelica našao u teškoj situaciji spašavanja i borbe za opstanak.

Naravno da je u takvoj situaciji svaka naredna utakmica "biti ili ne biti". Taj pritisak je vidljiv i nakon ove reakcije Nenada Bjelice. Koji je naravno završio na naslovnicama u Njemačkoj. Tako je "kicker" objavio tekst pod naslovom:

"Bjelica ist so nicht mehr tragbar" 

U tekstu između ostalog piše:

"U životu se često kaže da svatko zaslužuje drugu priliku. No, trener koji jasno dva puta uhvati protivničkog igrača za lice, vjerojatno ne. Nenadu Bjelici ‘iskočili su osigurači‘ tijekom gostovanja u Münchenu. Hrvat nije imao apsolutno nikakvu kontrolu nad sobom tijekom svađe s Bayernovim Leroyem Sanéom. Bjelica je nakon utakmice objasnio da ga je Sané gurnuo. Pa čak i da je istina da je provocirao stratega gostiju, tako iskusan trener to mora znati ignorirati", piše Kicker. I nije sam Kicker pisao o situaciji na terenu, već i ponašanju Bjelice nakon isključenja.

"I tako bi ovi fatalni propusti sada mogli rezultirati gubitkom njegovog posla. Jer trener koji nije dorastao funkciji svog uzora i takvim glupim postupcima narušava ugled kluba zapravo više nije prihvatljiv. Pogotovo što se neki igrači u momčadi baš i ne slažu s načinom rada i vrlo strogim pristupom 52-godišnjaka. Sinoćnji događaji zasigurno nisu pomogli u želji da mu igrači vjeruju u borbi za opstanak", piše Kicker.

Kopirati
Drag cursor here to close