Saznao kaznu

Bjelica kažnjen tri utakmice i 25.000 eura

Zabrana kreće pola sata prije svake od tri utakmica i traje do pola sata nakon, a u tom periodu Bjelica ne smije ni direktno, ni indirektno kontaktirati sa svojom ekipom, kao ni biti u unutrašnjosti stadiona, u svlačionici ni u tunelu za teren.
Sport / Nogomet | 25. 01. 2024. u 19:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nenad Bjelica dobio je tri utakmice kazne nakon što je u utakmici protiv Bayerna izgubio živce i u jednom trenutku po glavi odalamio Leroya Sanea. Osim tri utakmice zabrane, Bjelica mora platiti i 25.000 eura globe. Sane se žurio po loptu koja je bila u rukama trenera Uniona i dvojac se oko toga zakačio, a Bjelica je odgurnuo zvijezdu Bayerna i pri tome ga dva puta lupio u lice prije nego su ih razdvojili.

"Ne reagiram kao trener, ovo nije bilo u redu i ne toleriram to što sam napravio" rekao je Bjelica pa dodao:

"Odgurnuo me u mom prostoru, to je bila provokacija. Htio sam uzeti loptu i dati je Saneu. On me odgurnuo i naravno da sam onda reagirao. Ali, nedopustivo je kako sam ja reagirao, tako se ne bi trebao ponašati jedan trener. Razumijem što sam dobio crveni karton", govorio je Bjelica nakon susreta.

Odmah je bilo jasno da će Bjelica biti žestoko kažnjen, a Disciplinska komisija Njemačkog nogometnog saveza je odlučila da Bjelica ne smije voditi Union u iduće tri utakmice u Bundesligi, a u tom periodu ne smije ni ući na stadion. Uz to, mora platiti i 25.000 eura kazne.

Ni Bjelica ni klub se nisu žalili nego su kaznu prihvatili. Zabrana kreće pola sata prije svake od tri utakmica i traje do pola sata nakon, a u tom periodu Bjelica ne smije ni direktno, ni indirektno kontaktirati sa svojom ekipom, kao ni biti u unutrašnjosti stadiona, u svlačionici ni u tunelu za teren. Prva utakmica koju propušta igrat će se već u nedjelju kad Union igra s Darmstadtom, a propušta i susrete s Leipzigom i Mainzom.

Kopirati
Drag cursor here to close