Kay Bernstein

Bivši problematični navijač postao predsjednik Herthe Berlin

Bernstein je na izvanrednoj skupštini Herthe osvojio apsolutnu većinu glasova za novog predsjednika kluba. Porazio je dugogodišnjeg člana Bundestaga Franka Steffela, također poduzetnika i aktualnog predsjednika rukometnog kluba Füchse Berlin.
Sport / Nogomet | 26. 06. 2022. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Bivši ekstremni navijač Kay Bernstein novi je predsjednik Herthe

Poduzetnik Kay Bernstein novi je predsjednik tradicionalnog kluba Hertha iz Berlina.

Naravno da to ne bi bila posebno zanimljiva vijest kad se ne bi radilo o bivšem navijačkom ultrasu, koji je čak tri puta imao zabranu dolaska na stadion, a jednom ga je i policija privodila.

Bernstein je na izvanrednoj skupštini Herthe u nedjelju osvojio apsolutnu većinu glasova za novog predsjednika kluba. Porazio je dugogodišnjeg člana Bundestaga Franka Steffela, također poduzetnika i aktualnog predsjednika rukometnog kluba Füchse Berlin, te Marvina Brummea koji je u utrku ušao bez velikih izgleda, javlja Bild.

Kay Bernstein (41) je svojedobno osnovao formaciju ultrasa nazvanu Harlekins, godinama je bio predvodnik i 'zapovjednik' tvrdokornih navijača na Olimpijskom stadionu i tri puta mu je izricana zabrana pristupa stadionu.

Sada je Bernstein vlasnik komunikacijske agencije i najveći kritičar odnosa snaga u Herthi BSC.

"Zalažem se za pravi novi početak sa pravim sadržajem i pravim izbornim programom, a ne samo za staru gardu i sustave koji su Herthu doveli do ruba ponora", kazao je uoči izbora novi predsjednik berlinskog bundesligaša.

Kopirati
Drag cursor here to close