Motivacija

VIDEO: Upali na teren i prijetili igračima: ''Znamo gdje živite''

Aktualni prvak Njemačke slavio je s visokih 4:1 i samo je produbio krizu Herthe.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2022. u 07:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju su nogometaši Herthe doživjeli novi poraz, pošto ih je na njihovom stadionu u Berlinu pobijedio Bayern.

Aktualni prvak Njemačke slavio je s visokih 4:1 i samo je produbio krizu Herthe, a igrači ovog tima ne mogu biti stretni zbog svega što se dešava u i oko kluba.

Tim je u nizu od četiri utakmice bez pobjede, a u 2022. godini su upisali tri poraza uz jedan remi. Da stvar bude gora, svi porazi zabilježeni su u Berlinu i to od Koelna (1:3), Union Berlina (2:3) i na koncu spomenuti od Bayerna (1:4).

Navijači Herthe, njih oko 80, u subotu je provalilo na trening kako bi očitali lekciju stručnom stožeru i nogometašima, piše Sportsport.ba.

Trening je bio zatvoren za javnost, ali su svejedno navijači uspjeli ući na teren, pa su vrijeđali igrače te ih "motivirali" tako što su im otvoreno prijetili. Bili su u fazonu: "Ne pobijedite li, gotovi ste"."Dobit ćete još samo jedno upozorenje, ali znate da može biti gore. Znamo gdje živite", navodno su navijači poručivali uplašenim nogometašima.

Pozvana je policija, no nije intervenirala, a iz Herthe je potvrđeno da su ih u subotu na treningu posjetili navijači.

"Nenajavljeno su se pojavili i poslali poruku igračima, nakon toga su uredno napustili teren", priopćeno je iz kluba.

Već se moglo vidjeti nekoliko poruka na tribinama berlinskog stadiona proteklih utakmica na kojima je pisalo: "Sramota!". Poraz od Bayerna samo će otežati situaciju u klubu, a igrači sada imaju priliku da malo odahnu jer je reprezentativna pauza. Za 14 dana čeka ih duel sa Bochumom kod kuće i eto im prilike da "ugase požar".

Kopirati
Drag cursor here to close