U superlativima o Plemićima

Bivši igrač Šerifa upozorio Moldavce: Zrinjski je jak, daleko najjači u BiH!

Nešto više od dva tjedna ostalo je do prvog okršaja Zrinjskog i Šerifa u Ligi prvaka, pa i jedna i druga momčad pokušavaju prikupiti što više informacija o protivniku.
Sport / Nogomet | 20. 06. 2022. u 13:23 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

No, kako je Šerif, bez obzira na bajkovitu prošlu sezonu i dalje nepoznanica Mostarcima, jer puno su izmijenili ekipu u odnosu na europske utakmice, tako je i Zrinjski nepoznanica samom Šerifu.

Tamošnji mediji su za informacije posegnuli do Sarajeva gdje igra Rifet Kapić, veznjak koji je u dva navrata igrao za Šerif. Kapić im je poslao vrlo ozbiljno upozorenje da Plemiće ni u kom slučaju ne smiju podcijeniti.

"Zrinjski je u Bosni i Hercegovini najbolja momčad trenutno, vrlo jaka što je i dokazala. Mislim da će Zrinjski “pritisnuti” Šerif, igrati pressing protiv njih, jer to je način na koji dolaze do rezultata u našem prvenstvu", kaže veznjak kojeg je i novi trener Sarajeva Feđa Dudić odlučio zadržati za iduću sezonu.

Bljesak.info / Sarajevo nemoćno u derbiju

"Zahvaljujući tom pritisku Zrinjski ne dopušta protivniku da mu se približi vratima. Drže protivnika na 30 metara od svojih vrata i teško je doći blizu. Naravno, igrati Ligu prvaka donosi drugačiji odnos prema zadacima, donekle čak i preveliki respekt, da ne kažem strah od jakog kluba. Možda ćete reći da se domaće prvenstvo ne može uspoređivati s europskim natjecanjima, ali ti momci dobro znaju koliko su jaki, uvjeravam vas", poslao je prilično ozbiljno upozorenje Kapić Moldavcima, usput davši svom bivšem klubu i koji savjet kako da se postave 6. srpnja u prvoj utakmici koja će se igrati u Mostaru.

"Oni ne kompliciraju previše, vole se nadigravati i jako su brzi u kontranapadima. Mislim da Šerif mora igrati dosta agresivno. U protivnom, ako ostave prostora svom protivniku, oni će to definitivno znati iskoristiti", poručio je Rifet Kapić.

Kopirati
Drag cursor here to close