U iščekivanju Europe

Jakirović: Nije nam lako skautirati Šerif

Sport / Nogomet | 16. 06. 2022. u 09:11 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski je odigrao i prvu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, a s 2:1 je pobijedio slovenskog prvoligaša Muru.
 
Oba gola Zrinjski je postigao krajem prvog dijela, a strijelci su bili Niko Janković i Marin Magdić.
 
"Vidi se da smo malo teški, a u prvom dijelu bilo je grešaka koje pripisujemo umoru. Bio je cilj podijeliti minutažu i svima priliku za dokazivanje. Zabili smo preko Jankovića, nakon penala na Ćuži, i Magdića, ali meni je fino vidjeti kada vidim mladog Kozinu kada igra, koji je 2005. godište, a igra kao senior. Kada nam se priključe glavni igrači bit će to još bolje", rekao je Jakirović.
 
Video: Zrinjski - Mura 2:1

Zrinjski je jučer doznao dva potencijalna protivnika u Europi, ako prođe Šerif i ako ispadne, ali Jakirović se koncentrirao na Šerif.

"Tko će to sve popratiti, to je moj komentar ždrijeba. Apsolutno smo fokusirani na Šerif, ali nije ih lako skautirati, jer puno je bilo odlazaka, ali i dolazaka. Pokušat ćemo preko poznanstava i na druge načine. Svakako daje zahtjevan protivnik, ali u Ligi prvaka svi su takvi. Naravno da se nadamo nečemu, ali nadaju se i oni", dodao je Jakirović.
Kopirati
Drag cursor here to close