Prava ljub godine ne broji

Bivši igrač Real Madrida oženio je bogatašicu koja mu može biti majka

"Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga svijeta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. No, na kraju su je upoznali i sada je voli kao kćer", reći će Carrallo.
Sport / Nogomet | 11. 04. 2023. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekada je nosio dres Real Madrida, planirao i nadao se kako će nekada igrati bok uz bok s Lukom Modrićem i Cristianom Ronaldom, no njegova karijera otišla je nekim drugim smjerom. Talentirani Španjolac 2012. godine još kao tinejdžer potpisao je za Real Madrid, no dalje od treće momčadi 'kraljeva' nije uspio. Na terenu mu ništa nije išlo od noge, karijeru je službeno zaključio još prije pet godina, ali izvan zelenih travnjaka mu ide poprilično dobro.

Sergio Carallo se u ljeto 2022. oženio s Caroline Stanbury, 18 godina starijom britanskom milijunašicom. Caroline se u mladosti zaljubila u bogatog Turčina, ali je kasnije upoznala Carralla s kojim je, čini se, odlučila provesti ostatak života. I sam Carrallo kaže da je to bila ljubav na prvi pogled.

"Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga svijeta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. No, na kraju su je upoznali i sada je voli kao kćer", pojasnio je Carrallo.

Kopirati
Drag cursor here to close