Do sada su bili uglavnom verbalni dueli

Potukli se Valverde i Baena

Naime, izvori bliski igraču rekli su za ESPN da je Baena još početkom godine, u utakmici Kupa kralja u kojoj je Real slavio s ukupnih 3:2, kazao Valverdeu "Plači, jer dijete ti se neće roditi", što je krajnje nizak udarac.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2023. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Par sati nakon završetka utakmice između Villarreala i Real Madrida iz Španjolske su stigle informacije kako je na parikingu došlo do tučnjave u kojoj su sudjelovali Fede Valverde i Alex Baena.

Njihov sukob je navodno posljedica svega što se događalo na terenu, a tamo je navodno Baena vrijeđao Valverdeovog sina. Španjolci pišu kako je Valverde udario Baenu ispred autobusa, dok igrači koji su ipak puno bliži jednom i drugom tvrde kako se kroz cijelu sezonu Valverde i Baena kroz nišan gledaju.

Naime, izvori bliski igraču rekli su za ESPN da je Baena još početkom godine, u utakmici Kupa kralja u kojoj je Real slavio s ukupnih 3:2, kazao Valverdeu "Plači, jer dijete ti se neće roditi", što je krajnje nizak udarac. Jer u to vrijeme Valverdeova partnerica Mina Bonino preko društvenih mreža otkrila je da par vjerovao da su izgubili dijete, prije nego što su daljnji testovi pokazali da je trudnoća zdrava te da je sve u redu. Zato je Valverde dočekao Baenu na parkiralištu i uz udarac mu poručio da mu se "ne petlja u obitelj".

ESPN piše da je Villarreal kontaktirao španjolsku policiju i obavio razgovor o mogućim načinima djelovanja, a Baena će sam odlučiti želi li podići tužbu protiv veznjaka Real Madrida.

Kopirati
Drag cursor here to close