Zbog otmice, iznude...

Bivša supruga Danielea De Rossija osuđena na sedam godina zatvora

Pored Tamare, u zatvoru su završili Francesco Camilletti i Francesco Milano, osobe koje su također sudjelovale u ovoj otmici. Pomenute osobe su otele i mučile talijanskog poduzetnika u pokušaju da od njega iznude novac.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2023. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivša supruga bivšeg talijanskog nogometaša Danielea De Rossija, Tamara Pisnoli, osuđena je na sedam godina zatvora zbog otmice i mučenja talijanskog poduzetnika. Pored Tamare, u zatvoru su završili Francesco Camilletti i Francesco Milano, osobe koje su također sudjelovale u ovoj otmici.

Pomenute osobe su otele i mučile talijanskog poduzetnika u pokušaju da od njega iznude novac. Tamara je bila u braku s nekadašnjim nogometašem Danielom De Rossijem, od kojeg se razvela 2009. godine. Nešto kasnije će upoznati Antonella Ieffija od kojeg je prvo kupila licencu za fotonaponski sustav, s obzirom na to da je on vlasnik kompanije E-Building Real Estate, nakon čega se odlučila povući iz posla. Tražila je povrat novca s kamatama.

Ieffi nije pristao na to, nakon čega je dogovoren sastanak njega i Tamare u njenoj kući. Ieffi je u kući pretučen, uzet mu je novac, 340.000 eura, skupi Rolex je kasnije ostavljen na ulici.

Svjedoci tvrde kako je se Tamara u kriminalnim krugovima hvalila kako "posao" može završiti u rekordnom roku.

"Znate li koliko mi treba da ubijem čovjeka? Ništa, samo ću Albancu predati 10.000 eura"...

Slučaj je otvoren još 2014. godine, ukupno je bilo uključeno osam osoba.

"Iznenađena sam, to je priča od prije 10 godina koja je počela prijevarom protiv mene zbog krivih poznanstava koja su godinama nestajala u mom životu, nadam se da će se moja dobra volja utvrditi", komentirala je Tamara

Kopirati
Drag cursor here to close