bijes navijača

Bijesni navijači se okupili ispred kuće nogometaša PSG-a

Klub je reagirao nakon što su se neki navijači okupili ispred Neymarove kuće.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2023. u 18:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kriza koja je zahvatila PSG na svim razinama, a ponajviše na onoj rezultatskoj izazvala je bijes navijača, a shodno tome i određeni kaos kod poslovično temperamentnih Francuza sklonih jasnom izražavanju nezadovoljstva.

Tri poraza u zadnjih šest ligaških utakmica skupio je PSG te sigurno još nije uvjeren u naslov prvaka, a više nije u igri za Kup i Ligu prvaka. Osim toga, sve se više govori i o odlasku Lea Messija koji je duže vrijeme u nemilosti navijača.

Argentinac je nedavno i suspendiran od strane kluba na dva tjedna zbog neovlaštenog izleta u Saudijsku Arabiju, a svjetski mediji već su zaokružili i podcrtali odlazak na ljeto kao nešto što se izbjeći ne može, prenosi Telesport.

Bijes navijača

Navijači su odlučili u naletu bijesa poduzeti nešto pa su u srijedu prosvjedovali ispred kluba. Skupilo ih se nekoliko stotina te su palili baklje i dimne bombe, a na meti su bili Messi, Neymar i Marco Verratti. Nakon toga neki su otišli čak i do Neymarove kuće na nastavak prosvjeda.

Brazilac je već duže vrijeme ozlijeđen i neće ga biti do kraja sezone zbog problema s gležnjem, a u javnosti ima percepciju kao izvor ega i problema u svlačionici. Navijači su to očito prihvatili pa su i Messiju i Neymaru glasnim skandiranjem i protestima poručili da napuste klub.

PSG je zbog tih događaja odlučio na svoju ruku pojačati osiguranje ispred domova Messija, Verrattija, Neymara i trenera Christophea Galtiera, ali i ispred svog trening centra.

BBC je prenio ovu vijest i kontaktirao je klub za komentar, ali odgovor nije dobio. No, PSG je priopćenjem reagirao na nerede i agresivne ispade huligana.

"PSG najoštrije osuđuje neprihvatljive i uvredljive postupke", poručuju. "Kakva god bila razlika u mišljenju, ništa ne opravdava takvo ponašanje."

 

Kopirati
Drag cursor here to close