Ide kao slobodan igrač?

PSG suspendirao Messija, vrata za odlazak otvorena

Pred Messijem su nakon suspenzije još tri utakmice za PSG, a onda odluka o nastavku karijere. Sve više se sada šuška o povratku u Barcelonu.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2023. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlazak u Saudijsku Arabiju bez dozvole kluba je čini se ona kap koja je prelila čašu. Francuski mediji, prije svih L'Equipe pišu o tome kako PSG neće produžiti ugovor s Lionelom Messijem te da može na kraju sezone klub napustiti kao slobodan igrač.

Messi je promotor Saudijske Arabije, za to prima veliki novac i tamo je otputovao samo nekoliko sati nakon iznenađujućeg poraza od Lorienta u prošlom kolu. Očekivao je da će imati dva slobodna dana, ali je PSG u ponedjeljak odlučio održati trening na kojem Messija nije bilo.

Zbog svega Messija su suspendirali na dva tjedna bez utakmica i bez treninga, ali i bez plaće za taj period.

Pred Messijem su nakon suspenzije još tri utakmice za PSG, a onda odluka o nastavku karijere. Sve više se sada šuška o povratku u Barcelonu.

Iako su dvije strane u prosincu prošle godine postigle načelni dogovor, svi su kasniji sastanci bili odgađani. Le Parisien je tako pisao kako je Messijev otac Jorge od katarskih vlasnika kluba zatražio povećanje plaće za svog sina s obzirom na status svjetskog prvaka, no predsjednik Nasser Al-Khelaifi je to navodno odbio te je ustrajao na produljenju pod istim uvjetima kao dosad.

Kopirati
Drag cursor here to close