Čudesno

Benzema trči prema Zlatnoj lopti

Benzema je jučer impresionirao sve i sa "panenkom" prilikom izvođenja kaznenog udarca.
Sport / Nogomet | 27. 04. 2022. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači Reala jučer su poraženi u prvoj polufinalnoj utakmici protiv Manchester Cityja rezultatom 4:3, ali rezultat je mogao biti puno gori da nije bilo čudesnog Karima Benzeme.

Francuski napadač nastavio je sa sjajnim igrama u nokaut fazi Lige prvaka, zabio je dva gola, a nakon susreta najavio da idu po pobjedu u uzvratu:

"Poraz nikad nije ugodan. Najbitnija stvar je ta da se nikad ne predajemo. Sada nam treba podrška naših navijača više nego ikada. Učinit ćemo nešto čarobno na Bernabeu. Pobijedit ćemo".

Benzema je jučer impresionirao sve i sa "panenkom" prilikom izvođenja kaznenog udarca:

"To je mentalno samopouzdanje i to je to. Imam puno povjerenja u sebe, pa to radim i uspijeva mi".

Francuz je jučer postigao svoj 14. gol ove sezone u najelitnijem klupskom natjecanju, ali ono što najviše fascinira je podatak kako je Francuz čak 9 golova postigao u nokaut fazi Lige prvaka i to protiv timova koji redom spadaju među najbolje europske momčadi: PSG, Chelsea i Manchester City.

Još ga jedan pogodak dijeli da izjednači rekord po broju postignutih golova u nokaut fazi LP-a koji drži bivši igrač Reala Cristiano Ronaldo, prenosi HRT

Kada pogledamo čitavu sezonu nevjerojatni Karim je u 41 odigranoj utakmici postigao isto toliko golova, a podijelio je još i 13 asistencija.

S Realom je gotovo osvojio domaće prvenstvo, a u Ligi prvaka je doveo Real korak do finala unatoč sinoćnjem porazu. Sve ovo ga čini jednim od favorita za osvajane Zlatne lopte.

Kopirati
Drag cursor here to close