Carlo Ancelotti

"Luku nisam zamijenio jer je igrao loše, pružio je sjajnu partiju"

"Nisam ga izvadio jer je igrao loše. Ne, Luka je odigrao sjajnu utakmicu, jedini razlog izmjene je taj što sam na terenu želio imati odmornog igrača za posljednjih 15 minuta", rekao je Ancelotti o igri Luke Modrića protiv Manchester Cityja.
Sport / Nogomet | 27. 04. 2022. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva utakmica polufinala Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida ponudila je sve što nogomet u svom najboljem izdanju može ponuditi.

City je na kraju slavio 4:3, a taj rezultat i u uzvratu jamči pravi spektakl.

Ni sam trener Reala Carlo Ancelotti nije skrivao oduševljenje. Bez obzira na poraz...

"Kao ljubitelj nogometa, moram priznati da je ovo bila fantastična utakmica. No, kao trener Reala, moram uzeti u obzir da smo primili dva gola vrlo rano", kazao je nakon utakmice Carlo Ancelotti.

Osvrnuo se i na igru Luke Modrića, kojeg je zamijenio desetak minuta prije kraja utakmice.

"Nisam ga izvadio jer je igrao loše. Ne, Luka je odigrao sjajnu utakmicu, jedini razlog izmjene je taj što sam na terenu želio imati odmornog igrača za posljednjih 15 minuta", pojasnio je Ancelotti te prokomentirao panenku Karima Benzeme:

"Da, Benzema je odigrao sjajnu utakmicu. Panenka? Nevjerojatna. Nisam znao što će napraviti. I ja sam bio iznenađen."

Popularni don Carlo kaže kako je velika snaga njegova tima to što igrači ne gube glavnu ni kad je najteže.

"Moji igrači ne gube glave ni kad je situacija tako teška. A prvih 20 minuta je bilo jako teško. No, nakon toga smo se uspjeli - malo po malo - vratiti u igru i iskoristiti svoje šanse. I dalje smo u igri za polufinale", analizirao je Ancelotti.

Dodaje kako sada imaju "puno samopouzdanja i uzbuđeni smo jer nas čeka uzvrat na našem Bernabeu, tamo možemo iskoristiti tu čaroliju".

Kopirati
Drag cursor here to close