La Liga

Benzema s dva gola i asistencijom vodio Real Madrid do pobjede

Real Madrid preživio je teško gostovanje kod Celte i stavio dodatni pritisak na Atletico i Barcelonu. Konačnih 3:1 za Kraljevski klub više je nego teško izboreno, ali se mora kazati da su Madriđani zasluženo pobijedili.
Sport / Nogomet | 20. 03. 2021. u 22:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Real Madrid | Twitter / Karim Benzema

Nogometaši Real Madrida ostvarili su gostujuću pobjedu u subotnjoj utakmici 28. kola španjolskog prvenstva svladavši Celtu Vigo s 3:1 (2:1).

Ovosezonsku 18. prvenstvenu pobjedu "kraljevskom klubu" osigurali su dvostruki strijelac Karim Benzema i dvostruki asistent Toni Kroos. Prvi pogodak iz te suradnje francuski napadač je postigao u 20. minuti, a za 2:0 deset minuta poslije.

Santi Mina je u 40. minuti smanjio zaostatak domaće momčadi, a Celta je blizu izjednačenju bila u 83. minuti, kad je Iago Aspas iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora pogodio okvir vrata.

Real je pobjedu potvrdio u trećoj minuti sučevog dodatka, kad je Benzema asistirao, a Asensio iz blizine pospremio loptu u mrežu.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu, a u 80. minuti je zaradio žuti karton zbog prekršaja.

U prvom subotnjem dvoboju Athletic i Eibar su u Bilbau odigrali 1:1. Berchiche je 9. minuti doveo domaću momčad u vodstvo, a konačnih 1:1 postavio je Kike u 17. minuti.

Huesca i Osasuna odigrale su bez golova.

Subotnji program zatvorili su Valladolid i Sevilla, odigravši 1:1. Ljubičasti su sa 1:0 poveli u 44. minuti golom Orellane s bijele točke.

Bod gostima donosi vratar Bono u 94. minuti meča. Krenuo je ispratiti zadnji napad svoga tima i posrećilo mu se - najbolje se snašao u šesnaestercu domaćih i pogodio za poravnanje.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close