Ponovno dio tima

Begović i Prosinečki riješili eventualne nesporazume

''Begović je obavio razgovor sa izbornikom i ako je bilo nesporazuma, sve je riješeno. Begović je uvijek bio član reprezentacije'', rekao je pomoćnik Roberta Prosinečkog.
Sport / Nogomet | 04. 09. 2018. u 19:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Sarajevu se priprema za susrete Lige nacija protiv reprezentacija Sjeverne Irske i Austrije, a pomoćnik izbornika Roberta Prosinečkog Gordan Ciprić ističe da je danas mnogo jasnija situacija s povredama u taboru bh. tima. 

Ciprić naglašava da je prije nekoliko dana bilo dosta upitnih igrača, posebno u obrambenoj liniji, ali da je dijagnostika ukazala da Prosinečki zasigurno ne može računati samo na Vranješa i Bičakčića. 

Istaknuo je i da su vratar Asmir Begović i izbornikProsinečki obavili razgovor i riješili nesporazume.  

''Begović je obavio razgovor sa izbornikom i ako je bilo nesporazuma, sve je riješeno. Begović je uvijek bio član reprezentacije'', rekao je Ciprić.  



Osvrnuo se na susrete protiv Sjeverne Irske i Austrije, te naglasio da se reprezentacije BiH nikome ne treba prilagođavati. 

''Imamo svoje ciljeve, želimo se kvalificirati na Europsko prvenstvo. Pokušat ćemo nametnuti našu igru protivnicima i mislim da imamo kvalitet. Ne smijemo prihvatiti igru Sjeverne Irske, koja igra dugim loptama i mnogo trči. Trebamo spustiti loptu na zemlju i igrati pas igru'', zaključio  je Ciprić. 

Reprezentativac Goran Zakarić je dobio ponovo poziv u reprezentaciju BiH nakon dobrih igara u dresu beogradskog Partizana. Naglašava da je na njemu da dobro igra, a na izborniku da odluči da li je potreban ekipi.  

''Moje je da dajem sve od sebe. Na raspolaganju sam izborniku i dat ću maksimum da pomognem reprezentaciji. Očekuje nas težak posao u obje utakmice, ali uz maksimalno zalaganje vjerujem da možemo napraviti dobre rezultate'', rekao je Zakarić.  

Vratara Ibrahima Šehića nije poremetila cijela priča s Asmirom Begovićem s kojim konkurira za mjesto prvog vratara u reprezentaciji.   

''Prošli smo mnogo toga zajedno. On je bitan dio reprezentacije, a o drugim stvarima ne bih pričao'', rekao je Šehić.  

Upoznat je s kvalitetom Sjeverne Irske i Austrije protiv kojih BiH igra sljedeće susrete.

''Sjeverna Irska nije klasična otočka ekipa koja igra dugim loptama. Opasni su, znaju igrati prekide ali imaju i brze kontranapade. Gledao sam ih kada je Prosinečki bio izbornik Azerbejdžana. Austrija je jaka, igrali smo protiv njih i neće biti lako. Očekuju nas teške utakmice'', ističe Šehić.  

Dodaje da su ekipu poremetile ozlijede obrambenih igrača, ali da su svi igrači standardni u klubovima i neće im biti teško da se uigraju. 
Kopirati
Drag cursor here to close