Stiže još igrača

Prosinečki: Begović je tu, razgovarat ćemo

Što se tiče Asmira Begovića, Prosinečki je novinarima kazao: "S njim ću pričati sutra oko pola 2. Tu je, imamo razgovor", kratko je kazao.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2018. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne A reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, na press konferenciji je istakao da je moguće da za meč Lige nacija protiv Austrije pozove još igrača, jer aktualni roster ima problema sa ozlijedama.

"Idemo u Sjevernu Irsku s ovim što imamo. Vidjet ćemo za Austriju", kazao je Prosinečki.

Bičakčić, Čivić i Nastić su upitni zbog ozlijeda, zbog kojih će Prosinečki morati tražiti alternative.

"Nemamo toliko obrambenih igrača. Možda će biti dodatnih zvanja, da dođu neki za Austriju. Nema plakanja, što ima - s tim ćemo igrati. Ovi momci to mogu - ići ćemo na pobjedu", poručio je Prosinečki.

Što se tiče Asmira Begovića, Prosinečki je novinarima kazao: "S njim ću pričati sutra oko pola 2. Tu je, imamo razgovor", kratko je kazao.

Prosinečki je kazao da 95 posto pozvanih igrača igra standardno u svojim ekipama, što je - velika stvar.

"Svi su u dobroj formi. U ova tri dana, mnogo ćemo raditi. Imamo dobru atmosferu, momci vole dolaziti, vjerujem da ćemo to odraditi kako treba. Zadovoljan sam sa igračima", rekao je.

Liga nacija je po njegovom mišljenju prilika za odlazak na Europsko prvenstvo.

"Nema toliko prijateljskih utakmica, ovo je neka šansa za odlazak na Europsko prvenstvo. Mislim da to više znači manjim reprezentacijama, koje kroz grupu imaju šansu da odu na europsko prvenstvo. Dobili smo dvije dobre reprezentacije. Sjevernoj Irskoj je malo falilo da ode na Svjetsko prvenstvo. Austrija ima par igrača ekstra klase. Bit će to sigurno dobri testovi za nas. Očekujem da ćemo mi, uz ove probleme, s ovim igračima koji imaju kvalitet - nešto promijeniti", kazao je.

Prosinečki je kazao da se veseli susretima Lige nacija, a do meča sa Sjevernom Irskom (8. rujna) analizirat će protivnika i napraviti sve što je potrebno za pobjedu tamo.

Sa Austrijom je zakazan susret tri dana nakon gostovanja u Belfastu.

Kopirati
Drag cursor here to close