Everton je imao samo devet igrača

Begović: Baš sam se radovao igranju u napadu!

Benitez je na raspolaganju imao devet igrača i trojicu golmana. Prema posljednjem dogovoru u Engleskoj, za odigravanje jedne utakmice potrebno je 13 igrača.
Sport / Nogomet | 25. 12. 2021. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boxing day definitivno neće biti ono što bi trebao u nedjelju, jer broj odgođenih utakmica raste. Tako je sada sasvim sigurno kako se neće igrati utakmice Liverpool - Leeds odnosno Wolverhampton - Watford. Međutim, u problemima se našao i Everton pa je i susret Burnleya i Evertona također prolongiran.

Benitez je u četvrtak razmišljao kako da pronađe 11 igrača i odredi im odgovarajuće pozicije u timu, a nije bio zadovoljan ni činjenicom da momčadi mora da priključi igrače mlađe od 21 godine. Benitez je na raspolaganju imao devet igrača i trojicu golmana. Prema posljednjem dogovoru u Engleskoj, za odigravanje jedne utakmice potrebno je 13 igrača.

U takvoj situaciji, oglasio se i nekadašnji golman reprezentacije BiH, Asmir Begović, koji je u onako u šali na Twitteru napisao:
"A baš sam se radovao igranju u napadu".

Zanimljivo, prvi zahtjev Evertona je bio odbijen, međutim vodstvo Lige je u petak preispitalo svoju odluku, pa je odlučeno kako se susret neće igrati.

Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Engleske da je posljednji krug testiranja otkrio rekordnih 90 pozitivnih testova, što igrača, što trenera i osoblja u klubovima. Sve je više utakmica koje su prolongirane, tako je momčad Burnleya svoju posljednju utakmicu odigrala 12 prosinca.

Nakon toga su uslijedile tri odgođene utakmice protiv Watforda, Aston Ville i sada ova kontra Evertona. Sljedeću utakmicu Burnley bi trebao igrati u gostima protiv Manchester Uniteda 30. prosinca.

Kopirati
Drag cursor here to close