Marc Roca

Bayern za 15 milijuna eura doveo pojačanje iz španjolske druge lige

Marc Roca je već stigao na liječnički pregled u München, Diario Sport piše da će ovaj veznjak s Bayernom potpisati četverogodišnji ugovor, a cijeli posao bi vrlo brzo trebao biti i službeno potvrđen.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2020. u 21:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Marc Roca je prošle sezone s Espanyolom ispao u Segundu

Dvadesettrgodišnji španjolski veznjak Marc Roca novo je pojačanje njemačkog prvaka Bayerna iz Münchena, objavio je Diario Sport, a prvu sliku Roce po dolasku u München objavio je Bild.

Roca u minhenski klub stiže iz španjolskog drugoligaša Espanyola koji će za svojeg talentiranog igrača dobiti 15 milijuna eura, a u igri su i bonusi.

Radi se o jednom od najtalentiranijih španjolskih veznjaka koji je u svojem ugovoru s Espanyolom imao odštetnu klauzulu od 40 milijuna eura, ali njegova vrijednost se drastično smanjila kada je Espanyol prije godinu dana ispao u Drugu ligu i njegov odlazak bio je očekivan.

Diario Sport piše da će Roca s Bayernom potpisati četverogodišnji ugovor, a cijeli posao bi vrlo brzo trebao biti i službeno potvrđen.

Za Espanyol je nastupio 123 puta, a član je i mlade španjolske reprezentacije, generacije u kojoj je nastupao i Dani Olmo.

Kopirati
Drag cursor here to close