Uz sve probleme

VIDEO I Bayern u polufinalu Lige prvaka

Na kraju je u 63. minuti, Bayern poveo. Guerreiro je ubacio u peterac, a Kimmich je pored statičnih igrača Arsenala, glavom pogodio za 1:0.
Sport / Nogomet | 17. 04. 2024. u 23:25 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Thomas Tuchel će na kraju ove sezone napustiti Bayern, ali još uvijek može recimo postati prvak Europe. Došao je do polufinala Lige prvaka i to možda lakše nego što su to navijači Bayerna očekivali u ovom trenutku s obzirom na sve ono što se dešavalo s ovom ekipom.

Međutim, Bayern je izbacio Arsenal koji kada je bilo najvažnije nije ponudio skoro ništa. Tu mislimo na posljednje dvije utakmice, protiv Aston Ville u prvenstvu i ovu večeras. Arteta je opet odlučio ostati tvrdoglav do kraja, pa je krenuo s Jorginhom, Havertzom, Martinellijem dok je ostavio na klupi Jesusa, Trossarda. Tuchel čak i nije imao previše izbora s obzirom na ozljede pojedinih igrača. Klupa je bila poprilično "tanka", ali i nije trebala jača protiv Arsenala.

U prvom dijelu Laimer je pucao, ali brani Raya. Odegaard je uzvratio, nije bilo loše, Martinelli je također imao priliku, ali je Neuer obranio. Na početku drugog dijela, Arsenal je opasno živio, Kimmich je ubacio u peterac, Goretzka je pucao i pogodio prečku. Lopta se odbila do Guerreira ali i on ne može bolje od stative.

Na kraju je u 63. minuti, Bayern poveo. Guerreiro je ubacio u peterac, a Kimmich je pored statičnih igrača Arsenala, glavom pogodio za 1:0. U 72. minuti vidjeli smo novu gužvu u kaznenom prostoru Arsenala, međutim Saneov udarac je blokiran, a Saliba je panično izbacio loptu u korner.

Probao je Arteta, napravio je tri izmjene ali Jesus, Trossard i Nketiah nisu napravili ništa. Arteta je defenzivnom varijantom ove sezone uspio preživjeti kroz dva duela protiv Cityja, protiv Liverpoola također, ali ga je taj recept izdao u završnici sezone. 

Video: CHAMPIONS LEAGUE (1/4 finale, revanš): Bayern Munich - Arsenal 1:0
Kopirati
Drag cursor here to close