Teško stradao stoper Arminije

Bayern teško, preokret Kölna

Wolfsburg je nadigrao Arminiju, Vukovi su slavili 4:0, ali utakmicu je zasjenila teška ozljeda gostujućeg stopera Cedrica Brunnera. Brunner je završio u bolnici nakon teškog sudara glavama njega i domaćeg napadača Winda.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2022. u 19:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bundesligaši su igrali utakmice 29.kola. Bayern kao da se još uvijek nije oporavio od poraza u Ligi prvaka pa se poprilično namučio kontra Augsburg.

Mučili su se Bavarci i na kraju uzeli tri boda tri dana prije revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Što je najvažnije za njih u ovom trenutku. Gosti su se sjajno branili, Gikiewicz je na golu bio odličan. Na kraju je odluka pala u 80. minuti. Lewandowski je pucao glavom, njegov ne toliko opasan udarac pogodio je u ispruženu ruku Oxforda i nakon poziva iz VAR sobe, sudac Ittrich pokazao je na bijelu točku. S nje je Lewandowski postigao svoj 32. pogodak ove sezone. To je na kraju se pokazalo bio trenutak odluke.

Preokreta dana i vrlo vjerojatno ovog kola su kreirali nogometaši Kölna. Gostima iz Mainza početnu prednost je osigurao Burkardt, vrlo rano već u 15.minuti. Kada je Onisiwo povisio na 0:2 u 55.minuti, činilo se kako gosti uzimaju tri boda. Tri minute kasnije, trener domaćih Steffen Baumgart pravi trostruku izmjenu.
Na teren šalje Ljubičića, Özcana i Schaub i na terenu gledamo jedan novi Köln. Shkiri u 60. minuti smanjio je na 1:2, Ljubičić je izjednačio u 78., a Killian je četiri minute kasnije bacio u trans gledatelje na RheinEnergie stadionu. Köln i dalje sa ova tri boda ostaje i igri za titulu.

Ionako tešku situaciju, Greuter Furth je dodatno otežao. Momčad je upisala 19 poraz, tri boda je uzela orussia Mönchengladbach. Thuram i Pléa su za šest minuta riješili pitanje pobjednika. Gosti su u dobrom nizu, osvojili su 10 bodova u posljednje četiri utakmice i tako pobjegli od zone ispadanja u kojoj su se donedavno nalazili.

Wolfsburg je nadigrao Arminiju, Vukovi su slavili 4:0, ali utakmicu je zasjenila teška ozljeda gostujućeg stopera Cedrica Brunnera. Brunner je završio u bolnici nakon teškog sudara glavama njega i domaćeg napadača Winda. Brunner u besvjesnom stanju odvezen u lokalnu bolnicu iz kojeg dolaze vijesti da je ipak sve u redu. Što se tiče utakmice, golove za Wolfsburg su zabili Nmecha dva, te po jedan Arnold i Kruse, sve do 53 minute.

Kopirati
Drag cursor here to close