Nakon 2:2 u prvoj utakmici

Bašić: Mislim da imamo aktivan rezultat

"Mislim da je ova ekipa dala maksimum, da navijači mogu biti ponosni, a imamo aktivan rezultat", kaže trener Željezničara.
Sport / Nogomet | 28. 07. 2023. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici protiv Dinama, Željezničar se vratio kroz sudačku nadoknadu. U prvom duelu kontra Neftchija, gosti su zabili za 2:2 u 95. minuti. Sigurno je da Željezničar u revanšu očekuje težak zadatak, ali plavi s Grbavice nisu bez šansi u revanšu.

"Nismo izgubili u Europi, nije to mala stvar. Neftchi je kvalitetan tehnički, njihove prijateljske utakmice su rekle o njima. Mislim da je ova ekipa dala maksimum, da navijači mogu biti ponosni, a imamo aktivan rezultat. Morao sam praviti neke izmjene, jako puno nas je potrošila Europa, ali idemo pozitivno raspoloženi tamo. Razočaran jesam, ali ponosan na igrače, na Želju, ovo je naš početak. Na dobrom smo putu. Ne možemo mi njih staviti pod pritisak, oni imaju tri sjajna vezna igrača, a Brazilac je strašno brz. Zato je onako bilo u drugom poluvremenu. Ako oni misle da su zbog posjeda bili bolji, onda im čestitam. Oni jesu bili dominantni u posjedu, ali nisu iskreirali dovoljan broj prilika, i prvi gol su dali sretno. Drugi gol je eurogol, nije neka akcija. Čestitam im, nema što", rekao je između ostalog nakon utakmice trener Željezničara Nermin Bašić.

Kopirati
Drag cursor here to close