Danas izabrana dva člana

Barišić predsjednik, članovi uprave Peras, Šimić, Podnar, Tomačić

Danas su novi članovi Uprave Dinama postali Danijel Tomačić (44) i Darko Podnar (43). Podnar je već godina aktivan u Istri 1961 i jedan je od najzaslužnijih za dolazak aktuelnih vlasnika iz Španjolske.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2023. u 16:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon burne i na kraju prekinute skupštine, održan je sastanak Dinamovog Izvršnog odbora na kojem su izabrani novi članovi Uprave
koji će se priključiti predsjednici Vlatki Peras i Dariju Šimiću. Danas su novi članovi Uprave Dinama postali Danijel Tomačić (44) i Darko Podnar (43). Podnar je već godina aktivan u Istri 1961 i jedan je od najzaslužnijih za dolazak aktuelnih vlasnika iz Španjolske.

Drugi član je Danijel Tomačić (44), član komisije za natjecanje i program rada Nogometnog saveza Karlovačke županije te direktora LANA Grupe, tvrtke koja je i sponzor Dinama. Tomačić je pobjedio u posljednjem trenutku Zrinka Čustonju.

Čustonja je do sada radio na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, još 2012. stekao je titulu doktora društvenih znanosti, znanstvenog polja odgojnih znanosti – grana kineziologija. Zna se da je jedan od autora Zakona o sportu, a slovi kao stručnjak za strateško planiranje i programiranje u sportu.

U ovom trenutku nakon izbora novih članova, Dinamo ima četveročlanu Upravu. Predsjednicu Vlatka Peras, te Podnara, Tomačića a tu je i Dario Šimić. Predsjednik kluba je Mirko Barišić. Na sjednici IO-a osnovano je i Savjetničko tijelo predsjednika Mirka Barišića u koje su jednoglasno su izabrani: Većeslav Bergman, Ivica Cvitković, Vladimir Gašparović, Nikola Hanžel, Ante Todorić, Ognjen Naglić, Mladen Vedriš, Goran Đulić i Željko Marković. Tijelo će djelovati do nove sjednice Skupštine.

Kopirati
Drag cursor here to close