200 milijuna

Barcelona bi posudila novac za Messija

Rukovodstvo Barcelone na čelu s predsjednikom Joanom Laportom razmatra mogućnosti kako da dođe do novca…
Sport / Nogomet | 20. 04. 2023. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona će tražiti od čelnika španjolske La Lige dozvolu i jamstva da može osigurati 200 milijuna eura kako bi uvjerila argentinskog reprezentativca Lionela Messija da se vrati u ekipu s Nou Kampa, prenosi španjolski sportski list Marca.

Rukovodstvo Barcelone na čelu s predsjednikom Joanom Laportom razmatra mogućnosti kako da dođe do novca za plaću argentinskog nogometaša, prenosi Tanjug.

Messi je bio član Barcelone od 2000. do 2021. godine, a onda je napustio Barcelonu zbog teške financijske situacije. Argentinac se želi vratiti u Barcelonu, ali traži da katalonski klub ispuni neke njegove zahtjeve.

Marca navodi da je Barcelona spremna na prodaju dijela marketinških prava ili čak imovine kluba, ali i da značajno smanji ukupne troškove prvog tima, kako bi se osigurao novac za Messijev ugovor.

Messi ima ugovor s Paris Saint Germainom do kraja sezone, a do sada je nekoliko puta odbio produžiti suradnju s prvakom Francuske. On je više puta izjavio da će na kraju sezone donijeti odluku gdje će nastaviti karijeru.

Kopirati
Drag cursor here to close