Nasljednik Brozovića?

Sučić na prekretnici: Ostati među Zmajevima ili zaigrati za Vatrene?

Sučića su protiv PAOK-a gledali direktor hrvatskih reprezentacija Stipe Pletikosa, pomoćnik hrvatskog izbornika Ivica Olić, kondicijski trener Luka Milanović i predsjednik HNS-a Marijan Kustić
Sport / Nogomet | 08. 03. 2024. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo je u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige u četvrtak na Maksimiru pobijedioPAOK 2-0 i napravio veliki korak prema četvrtfinalu.

Prvo ime utakmice bio je Bruno Petković koji je postigao oba pogotka za Plave, a sjajno je odigrao i veznjak Petar Sučić (20), koji se prometnuo u jednog od najvažnijih igrača Dinama ove sezone.

Protiv PAOK-a je pretrčao 13,5 kilometara, sjajno se dopunjavao s Mišićem i Baturinom, pomagao obrani i napadu.

Sučić je mladi reprezentativac BiH, a s tribina protiv PAOK-a su ga, prema pisanju Germanijaka, gledali direktor hrvatskih reprezentacija Stipe Pletikosa, pomoćnik hrvatskog izbornika Ivica Olić, kondicijski trener Luka Milanović i predsjednik HNS-a Marijan Kustić te postoji mogućnost da on u budućnosti postane uzdanica Vatrenih.  

Sučić, koji je rođen u Livnu, ima osam nastupa za U21 reprezentaciju BiH, no navodno želi zaigrati za Hrvatsku.

Neki mediji već ga uspoređuju s Brozovićem, a u bh. nogometnoj javnosti pojavila se (opravdana?) bojazan da bi se još jedan igrački dragulj mogao opredijeliti za Vatrene umjesto za Zmajeve.

Inače, Sučić se nogometom počeo baviti sa devet godina u školi nogometa Sport Prevent iz Bugojna.

Potom je prešao u bogojansku Iskru, a kasnije u Zrinjski Mostar.

Za prvaka BiH nastupio je 27 puta, a onda se početkom aktualne sezone vratio u Dinamo. U početku se govorilo da mu klub traži novu posedbu, ali je dolaskom trenera Jakirovića ovaj nadareni mladić izborio svoje mjesto i status među Modrima.

Kopirati
Drag cursor here to close