Vruće u Modriči

Bandić se "razmahao" u Modriči: "Ako će kažnjavati, neka sve kazne!"

Sport / Nogomet | 02. 03. 2024. u 19:09 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Modriči su Sloga i Zrinjski podijelili bodove (1:1), ali daleko od toga da je sve bilo miroljubivo. Nakon što je sudac Antoni Bandić dosudio jedanaesterac za goste nastao je kaos.

Bandić se u tim trenutcima pogubio i podijelio veliki broj crvenih i žutih kartona. Iako neki portali pišu o brojci od čak crvenih kartona, službeno izvješće kaže da ih je bilo pet.

Kod Sloge su isključeni službeni predstavnik Zlatko Maksimović te igrači Miloš Nikolić i Bojan Batar, a kod Zrinjskog glavni trener Željko Petrović te igrač Mario Ćuže.

"Žao mi je što je ovo ovako bilo. Ako netko misli da će kažnjavanjem nešto riješiti, neka kažnjava i to sve. Svi akteri nisu bili na nivou i ne bi bilo nervoze i vjerujem da bi utakmica išla sasvim drugim tijekom", rekao je trener Sloge Vlado Jagodić očigledno misleći na suca Bandića.

"Ne znam zašto je Batar isključen, zbog veselja?! Sad ćemo imati kadrovskih problema. No, mislim da je ovo sasvim zaslužen bod bez obzira što smo igrali sa državnim prvakom i sudionikom europskih takmičenja. Teren je takav kakav je, ambijent je bio dobar. A poželio bih Zrinjskom sve najbolje, a mi ćemo što prije zaboraviti ovu utakmicu jer ne vrijedi se okretati za onim što je prošlo", dodao je Jagodić.

Pošto je Petrović bio isključen pred novinare je stao njegov pomoćnik Mario Ivanković.

"Puno nervoze na lošem terenu, nije se moglo nešto posebno ni odigrati i uživati u nogometnim vještinama. Kad primite gol u posljednjim sekundama morate žaliti, ali idemo dalje. Za sedam dana dolazi Borac, spremit ćemo se za tu utakmicu i probati pobijediti i da se primaknemo Banjalučanima na ljestvici", rekao je Ivanković.

 

Kopirati
Drag cursor here to close