Prekid suradnje

Bale i Isco nemaju mjesta u Realu

Stoga bi već u siječanjskom prijelaznom roku moglo doći do prekida suradnje s tom dvojicom igrača.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2021. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gareth Bale i Isco nisu se naigrali ove sezone pod vodstvom Carla Ancelottija. Talijanski stručnjak uspješno plovi kroz više natjecanja s Real Madridom, formirao je momčad koja pobjeđuje, a u njoj nema mjesta za velškog krilnog napadača te za španjolskog ofenzivnog veznjaka.

Stoga bi već u siječanjskom prijelaznom roku moglo doći do prekida suradnje s tom dvojicom igrača, donosi dobro informirana Marca.

Obojica imaju ugovore do kraja sezone, no u klubu ne namjeravaju produljivati njihove ugovore. Stoga će pokušati iskoristiti zimsko prijelazno razdoblje kako bi ih usmjeriti prema drugim sredinama, a pritom možda nešto i zaradili na ime odštete.

Ni kapetan Marcelo ove sezone nije u prvom planu, te će klub poštovati svaku njegovu odluku, pa i eventualni odlazak s Bernabeua. Ancelotti računa na Mariana Diaza, Luku Jovića i Edena Hazarda, ali je spreman na pregovore s klubovima koji bi nekog od njih željeli angažirati tijekom siječnja.

Znao je Real prodavati igrače u zimi, poput Odriozole i Odegaarda, a tijekom predsjedničkog mandata Florentina Pereza vrlo rijetko su se igrači dovodili u Real u siječanjskom prijelaznom roku.

U Realu smatraju da na tržištu za njih u ovom trenutku nema dovoljno dobrih i dostupnih igrača. Perez je, čini se, više okrenut ljetnom prijelaznom roku u kojem Real Madrid namjerava bez odštete dovesti napadača PSG-a Kyliana Mbappea te stopera Chelseaja Antonia Rüdigera.

Kopirati
Drag cursor here to close