Nije ni pomislio

Bale je mogao igrati za Englesku?

"Jednom sam mu rekao da postoji mogućnost da igra za Englesku, ali odgovorio je: "Nemoj to više nikada reći ako želiš biti moj menadžer". On je fanatični Velšanin", rekao je Jonathan Barnett, njegov agent.
Sport / Nogomet | 11. 11. 2021. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Walesa trenutačno ima 11 bodova na trećem mjestu skupine E i još uvijek može dohvatiti baraž. Čak iako to ne ostvare kroz ovaj ciklus imaju realne šanse da plasman u Qatar izbore kroz Ligu nacija. Do kraja ovog ciklusa su im ostale još dvije utakmice.

Na domaćem terenu protiv Bjelorusije te u gostima kontra Belgije. naravno, njihova najveća zvijezda je Gareth Bale koji će ubrzo upisati svoj 100. nastup za reprezentaciju. Za koju je debitirao još 2006. godine
s nekih 16 godina i 315 dana, kao jedan od najmlađih ikada. Uz to, Bale je najmlađi strijelac ove reprezentacije u povijesti. Njegov agent, Jonathan Barnett, objasnio je koliko mu je njegova rodna država bitna.

Jonathan Barnett je otkrio da je Bale imao šansu nastupati i za reprezentaciju Engleske, ali o toj temi nije želio ni pričati.

"Od kad sam upoznao njega i njegovog oca, rekao mi je koliko je Wales za njega poseban. Jednom sam mu rekao da postoji mogućnost da igra za Englesku, ali odgovorio je: "Nemoj to više nikada reći ako želiš biti moj menadžer". On je fanatični Velšanin", rekao je Barnett, piše Marca.

"Ako Bale izbori Svjetsko prvenstvo s Walesom, mislim da će to za njega biti krunski uspjeh", smatra Barnett. Inače, Bale je "preko" svoje bake mogao zaigrati za Englesku ali je 2016. izjavio:

"Nije me briga hoću li se ikada kvalificirati s reprezentacijom na neko veliko takmičenje, ali nikada ne bih igrao za Englesku".

Kopirati
Drag cursor here to close