Mostar SG

Bajgorić: Dali smo maksimum, igrali smo kao nikad do sada

Futsaleri Mostar Starog Grada osvojili su šest bodova, a pobijedili su Araz i Örebro.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2022. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Loznica je s maksimalnih 9 bodova izborila Elitnu rundu UEFA Futsal Lige prvaka, a u grupi, koja je igrana prošli tjedan u Mostaru, bili su naš prvak Mostar SG, azerbejdžanski Araz, te švedski Örebro.

Futsaleri Mostar Starog Grada osvojili su šest bodova, a pobijedili su Araz i Örebro. 

''Nažalost, nismo uspjeli proći u Elitnu rundu UEFA Futsal Lige prvaka. Našim igračima se ništa ne može zamjeriti, igrali su i borili se do kraja. Ono što mene osobno čini sretnim jeste da smo igrali kao nikad do sada, pokazali smo da se možemo nositi sa ekipama koje puno više novca ulažu u ekipu'', kazao je Amel Bajgorić, predsjednik Mostar Starog Grada.

''Organizacija odigravanja Lige prvaka je prošla sa velikom ocjenom, što nam je još jedno veliko priznanje od UEFA-e. Želimo se zahvaliti Vladi Hercegovačko-neretvanske županije, Ministarstvu sporta, obrazovanja, kulture i znanosti, Gradu Mostaru, Sportskom savezu grada Mostara i Senadu Kevelju, BH Telecomu, BH Pošti Mostar, Županijskom nogometnom savezu i Ivanu Beusu i Samiru Ćemaloviću, i, naravno, Nogometnom Savezu BiH na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem. Zahvaljujemo se i našim vjernim navijačima na podršci i što nam daju dodatni motiv za dobru igru i rad u klubu'', rekao je Bajgorić, koji je dodao da se okreću natjecanju u BiH, gdje im je imperativ osvajanje duple krune.

Kopirati
Drag cursor here to close