Kako je samo izveo penal?

Kako je Eric Bailly postao Mad Man

Način na koji je Bailly šutirao mnoge je iznenadio. Praktički bez zaleta, samo s jednim korakom prema naprijed uoči udarca, a potom skretanjem pogleda od gola.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2022. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Egipat je nakon boljeg izvođenja jedanesteraca izborio plasman u četvrtfinale Afričkog kupa nacija. U regularnom tijeku nije bilo golova iako su imali svoje prilike kako Egipat tako i Obala Bjelokosti. Na kraju je krenuo kako mnogi kažu rulet. Od deset izvođača samo jedan nije bio precizan, udarac braniča Manchester Uniteda Erica Baillyja u trećoj seriji sjajno je obranio egipatski golman.

Svih pet egipatskih igrača je bilo precizno (Zizo, Amr El Solia, Omar Kamal, Mohamed Abdelmonem, Mohamed Salah), dok su na suparničkoj strani pogodili Nicolas Pepe, Ibrahim Sangare Maxwell Cornet i Wilfried Zaha. Međutim, način na koji je Bailly šutirao mnoge je iznenadio. Praktički bez zaleta, samo s jednim korakom prema naprijed uoči udarca, a potom skretanjem pogleda od gola. Kranje čudno. Mnogi su ostali iznenađeni da je dan igrač može tako pucati u izuzetno važnom trenutku.

Video:  Penalty entre la Côte d’Ivoire vs Égypte 

"Penal bez gledanja??? Bailly je apsolutni luđak", jedan je od navijačkih komentara.

"Bailly je previše gledao Brunu Fernandesa...

"Čovjek je lud, je li on to upravo izbacio svoju zemlju zbog penala bez gledanja? U suzama sam...

"Pretvorio u Jorginha, Fernandesa i Firmina u jednom i opet je promašio", samo su neki od lavine ostalih komentara.

Kopirati
Drag cursor here to close