Igraju sve bolje

Atletico sredio i Osasunu, pokazana tri crvena kartona

Osasuna je u 77. minuti uspjela zatresti suparničku mrežu, nakon korena je glavom pogodio David Garcia, međutim, sudac Juan Martinez je dosudio prekršaj u napadu.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2023. u 01:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon ostvareno trijumfa u velikom derbiju, Atletico Madrid je upisao nova tri boda. Ovaj put su slavili u Pamploni protiv Osasune 2:0. Iako
su gostima nedostajali ovajp ut još neki igrači poput Depaya i Savića. Nije bilo previše velikih prilika, ali je Atletico ostvario svoje. Antoine Griezmann je svoju formu kapitalizirao novim golom, ovaj putu 20. minuti. Francuz je iskosa sa lijeve strane, sa ivice peterca pogodio mrežu Fernandeza.

Osasuna je mogla i bolje proći da je Johan Mojica bio malo precizniji u 37. minuti, ovako je stativa spasila goste. Puno uzbuđenja je bilo u završnici, sudac Martinez je imao pune ruke posla. Osasuna je u 77. minuti uspjela zatresti suparničku mrežu, nakon korena je glavom pogodio David Garcia, međutim, sudac Juan Martinez je dosudio prekršaj u napadu.

Arrasate trener Osasune je prvi dobio crveni karton, nakon čega su gosti stigli do drugog gola Rodrigo Riquelme je strijelac.
Do kraja utakmice crvene kartone su dobili Avila sa jedne i Morata sa druge strane.

Hrvatski nogometaš Ante Budimir za Osasunu je igrao do 78. minute, a Ivo Grbić nije nastupio za Atletico.

Preostala dva susreta završila su 1:1. Remizirali su Granada i Real Betis, te Celta i Alaves. Atletico Madrid je sada peti sa 13 bodova i susretom manje. U vodstvu je Girona sa 19 bodova, Real Madrid ima 18, a Barcelona 17 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close