La Liga

Atletico Madrid osvojio važne bodove protiv Athletica u borbi za 4.mjesto

U važnom dvoboju 33. kola španjolske La Lige, borbi za četvrto mjesto na ljestvici, nogometaši Atletica su pred svojim navijačima pobijedili Athletic Bilbao 3-1.
Sport / Nogomet | 28. 04. 2024. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ovom susretu Atletico je korak naprijed u odnosu na suparnika napravio već u 15. minuti kada je Argentinac De Paul zabio za 1-0. Gosti su se vratili na samom kraju prvog dijela, a na 1-1 je izjednačio Nico Willliams.

Početkom drugog dijela, u 52. minuti, Correa je vratio domaćina u prednost, a sve je zaključeno kada je gostujući vratar Unai Simon dao autogol u 80. minuti za konačnih 3-1 Madriđana.

Sada četvrti Atletico bježi konkurentu iz Baskije za čak šest bodova u lovu na posljednje mjesto koje iduće sezone vodi prema Ligi prvaka.

Sažetak utakmice POGLEDATI OVDJE 

Nogometaši Alavesa upisali su uvjerljivu domaću pobjedu ove subote, svladali su Celtu iz Viga s 3-0. Sve golove domaći sastav je postigao u nastavku dvoboja.

Započelo je pogotkom Simeonea u 48. minuti, nastavilo u 54. kada je za 2-0 zabio Jon Guridi, dok je ogled zaključen u 86. minuti kada je Benavidez postavio konačnih 3-0.

Golove POGLEDATI OVDJE

Alaves je napredovao za dva mjesta te je trenutačno na 12. poziciji ljestvice. Celta je ostala na neugodnom 17. mjestu te ima šest bodova iznad zone ispadanja.

U ostalim susretima dana Girona je pobijedila s 2-0 Las Palmas, a Getafe je kao gost s 3-1 svladao Almeriju, javlja Hina. 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close