Primera División

Atletico Madrid kiksao, Juanmi junak Cadiza

Nogometaši madridskog Atletica odigrali su vrlo lošu utakmicu na gostovanju u Cadizu, u sklopu 28. kola španjolske La Lige, domaćin je slavio s 2-0.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2024. u 22:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cadizu je to bila tek treća prvenstvena pobjeda ove sezone, odnosno, prva nakon 1. rujna prošle godine kada su na svom stadionu bili bolji od Villarreala.

Unatoč osvajanju tri boda Cadiz je ostao na 18. mjestu ljestvice. Atletico je i dalje četvrti.

Junak domaće pobjede bio je Juanmi, strijelac oba pogotka. Prvog je postigao u 24. minuti, dok je neočekivano slavlje Cadiza potvrđeno u 64. minuti golom za 2-0.

Sažetak utakmice POGLEDATI OVDJE

U prvom subotnjem ogledu 28. kola nogometaši Valencije su na domaćem terenu, na Mestalli, s minimalnih 1-0 svladali Getafe.

U tvrdom ogledu pobjednički pogodak je postignut krajem prvog poluvremena, a strijelac je u 40. minuti bio Hugo Duro. 

Nogometaši Real Sociedada dva su puta bili u zaostatku na gostovanju kod Granade, ali su uspjeli na kraju osvojiti tri boda pobjedom 3-2.

Mirto Uzuni, nekadašnji igrač hrvatskog prvoligaša Lokomotive, tresao je gostujuću mrežu u 21. minuti iz jedanaesterca za 1-0 te u nadoknadi prvog dijela za 2-1 vodstvo Granade.

Prednost domaćina poništavali su Sadiq u 33. za 1-1 te Le Normand u 80. minuti za 2-2. Na kraju su gosti uzeli sve pogotkom Andre Silve u 85. minuti.

Ovom pobjedom se Real Sociedad popeo na šesto mjesto ljestvice, dok je Granada i dalje u vrlo opasnoj situaciji na pretposljednjem mjestu.

Golove POGLEDATI OVDJE

U petak je Barcelona rezultatom 1-0 svladala Mallorcu, a jedini gol postigao je Yamal (73) .

U nedjelju se igraju sljedeće utakmice Alaves - Rayo Vallecano, Las Palmas - Athletic, Real Madrid - Celta i Betis - Villarreal, dok je u ponedjeljak na rasporedu susret Almeria - Sevilla.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close