Dva gola za dvije minute

Aston Villa u gostima do boda

Hwang Hee-chan je pogodio u bližu stativu na ubačaj Pedra Neta, ali je dvije minute kasnije Pau Torres uzvratio za 1:1.
Sport / Nogomet | 08. 10. 2023. u 20:29

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unai Emery je opet napravio velike izmjene u prvoj postavi Aston Ville, pa je na terenu bilo sedam novih lica u odnosu na Zrinjski, precizniji da budemo, vratio se svojoj najboljoj postavi. Međutim, to nije pomoglo Villi koja je na teškom gostovanju kod Wolverhamptona uhvatila bod. U prvom dijelu nije bilo golova, ali je bilo više žutih kartona od udaraca na gol.

Sudac Rob Jones imao pune ruke posla u današnjem West Midlands derbiju. Na kraju su u kratkom razmaku pala dva gola. Hwang Hee-chan je pogodio u bližu stativu na ubačaj Pedra Neta, ali je dvije minute kasnije Pau Torres uzvratio za 1:1. U još jednoj dugoj sudačkoj nadoknadi domaćini su punih 12 minuta igrali s deset igrača jer je isključen Mario Lemina, ali su izdržali.

Dosta uzbuđenja je ponudio duel Brightona i Liverpoola. Domaći su poveli golom, Adingra je zatresao mrežu Liverpoola nakon dvadeset minuta igre. Završnica prvog dijela je pripala Salahu. Dunk je pogriješio, što su kaznili asistent Nunez i strijelac Salah, dok je
Salah u nadoknadi realizirao penal koji je skrivio Pascal Gross. Liverpool je imao dobru priliku za treći gol, ali je za neiskorištenu priliku kažnjen u 78. minuti, Dunk se iskupio golom za 2:2.

Istim rezultatom je završen susret West Hama i Newcastlea. I tu prvo domaćini poveli preko Souceka, nakon čega je goste u vodstvo s dva gola doveo Isak. Na kraju je West Ham spasio Kudus.

Kopirati
Drag cursor here to close