Ponovo hat trick Watkinsa

Pogledajte najvažnije detalje utakmice Aston Villa - Brighton

Danas je sjajnu utakmicu odigrao Ollie Watkins koji je stigao do drugog hat tricka ove sezone. I tako postao prvi igrač nakon Andyja Graya (sezona 1976-77) koji je uspio ostvariti više od jednog hat tricka po sezoni.
Sport / Nogomet | 30. 09. 2023. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednja provjera nogometaša Aston Ville prije susreta sa prvakom BiH Zrinjskim, bila je više nego uspješna. Na svom Villa Parku su pred 40,636 gledatelja sredili jaki i neugodni Brighton sa visokih 6:1. Ovaj rezultat je pokazao koliko je Villa u ovom trenutku nepredvidiva ekipa, koja igra po sustavu toplo - hladno.

Poraz pa pobjeda i tako već šest utakmica. Danas je sjajnu utakmicu odigrao Ollie Watkins koji je stigao do drugog hat tricka ove sezone. I tako postao prvi igrač nakon Andyja Graya (sezona 1976-77) koji je uspio ostvariti više od jednog hat tricka po sezoni.

Watkins je zabio dva gola u razmaku od sedam minuta, prije nego što će Estupiñán postići autogol. Ansu Fati je po izlasku iz svlačionice smanjio na 3:1, ali je onda opet na sceni Watkins. Do kraja utamice u strijelce su se upisali Ramsey i Douglas Luiz duboko u sudačkoj nadoknadi

Video: Aston Villa - Brighton 

Aston Villa ima 15 bodova i trenutačno je na četvrtom mjestu Premiershipa. Unai Emery je današnji susret počeo sa Martinezom na golu, Digne, Pau Torres, Konsa i Cash su igrali u zadnjoj liniji. Douglas Luiz i Boubacar Kamara su bili zadnji vezni, dok su trojku u sredini tvorili Zaniolo - Diaby - McGinn. Watkins je bio u vrhu napada. S klupe su u nastavku utakmice ušli Jacob Ramsey, Jhon Duran i dobro poznato lice Youri Tielemans.

Kopirati
Drag cursor here to close