Odbacio špekulacije

Arteta o Barceloni: Fake news

"Potpuno lažne vijesti. Ne znam odakle dolaze, potpuno su neistinite i jako sam uzrujan zbog toga", rekao je Arteta.
Sport / Nogomet | 29. 01. 2024. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je počelo od trenutka kada je aktualni trener Barcelone Xavi Hernández nakon domaćeg poraza od Villarreala najavio odlazak s klupe Barcelone. Krenula je licitacija imena, između ostalih, pojavilo se ime Mikela Artete. Istovremeno kada se pojavila vijest kako bi na kraju ove sezone upravo Arteta mogao napustiti klupu Arsenala. Arteta se oglasio tijekom dana, na presici prije utakmice s Nottingham Forestom.

"Potpuno lažne vijesti. Ne znam odakle dolaze, potpuno su neistinite i jako sam uzrujan zbog toga. Takve vijesti nemaju izvor. Morate biti oprezni kada pište takve stvari, kada pišete na način na koji su to pojedini novinari radili jučer", istakao je Arteta demantiravši
istovremeno najave svog mogućeg odlaska s klupe Arsenala.

"Stvari se odvijaju prirodnim putem. Kada dođe vrijeme da razgovaramo o mom ugovoru mi ćemo razgovarati i način pravi način to riješiti. Ja sam za sada tu, na pravom mjestu i osjećam se dobro zbog toga. Prihvatio sam jedno putovanje s ovim klubom i pred nama dug put. S ljudima u upravi kluba sam izgradio dobar odnos. Oprezan sam kada javno govorim o svojim osobnim stvarima. Ja sam sretan tu gdje jesam", naglasio je Arteta koji ima ugovor s Arsenalom do ljeta 2025. godine.

Na izravan upit je li bilo razgovora o novom ugovoru, dodao je:

"Ne, nismo, ali to je nešto što će se prirodno dogoditi kada se mora dogoditi, ako se mora dogoditi, i to je to."

Kopirati
Drag cursor here to close