Počele špekulacije

Arteta: Mislim da je stiglo vrijeme da se Wenger vrati u klub

"Mislim da je stiglo vrijeme da se Wenger ponovno vrati u klub, funkcija koju bi imao sama po sebi nije toliko važna, niti presudna" kaže između ostalog Arteta.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2022. u 23:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dolazak Arsena Wengera na Emirates mnoge je iznenadio. Ipak, nije ga tu bilo od 2018. godine. Nakon svega što je napravio za 22 godine boravka u ovom klubu čini se da rastanak nije bio najljepši. Ipak, reakcija navijača je pokazala što misle o "profesoru".

Arsenal je prošao jedan poprilično buran period. Nije bilo trofeja, mijenjali su se treneri, navijači su više bili razočarani nego veseli. Međutim, sada je situacija ipak nešto drugačija. Arsenal je prvi, nekako je sve bliži onom Arsenalu iz boljih dana. Sada se pomalo neočekivano počelo špekulirati o Wengerov povratku u Arsenal. Naravno, ne na klupu, već na neku od funkcija u klubu.

"Mislim da je stiglo vrijeme da se Wenger ponovno vrati u klub, funkcija koju bi imao sama po sebi nije toliko važna, niti presudna, već bi to bila sama činjenica da imate opet pored sebe na dnevnoj bazi nekog tko ima toliko znanja i tko je toliko dobrog učinio za klub. Uostalom, broj osvojenih trofeja dovoljno govori sam za sebe" zaključio je nakon utakmice protiv West Hama menadžer Arsenala Mikel Arteta.

Kopirati
Drag cursor here to close