There's only one Arsène Wenger...

VIDEO I Wenger na Emiratesu prvi put nakon 2018. godine

Wenger se pojavio na velikom ekranu nakon što je Gabriel Martinelli zabio za preokret, a publika ga je oduševljeno pozdravila.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2022. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arsenal nije dugo vremena izgledao kao što izgleda ove sezone. Trenutačno su prvi na tabeli, u 15 odigranih utakmica su upisali samo jedan poraz (Manchester United).

Iako su ostali bez Brazilca Jesusa vrlo vjerojatno do kraja veljače, uspjeli su u prvoj utakmici nakon pauze savladati West Ham 3:1.

Na domaćem terenu su ove sezone za sada na sedam pobjeda iz isto toliko utakmica. Pobjeda, praznično raspoloženje i "Profesor" na tribinama. Po prvi put otkako je 2018. napustio kormilo Arsenala, na Emirates se vratio Arsene Wenger.

Wenger se pojavio na velikom ekranu nakon što je Gabriel Martinelli zabio za preokret, a publika ga je oduševljeno pozdravila.Legendarni francuski stručnjak vodio je Topnike od 1996. godine te je osvojio tri premierligaška naslova; 1998., 2002. i 2004. godine.

Ta posljednja titula je posebna, jer je osvojena bez poraza. Arsenal je 2003./04. bio nezaustavljiv, neporažen u 38 prvenstvenih utakmica. Vođen čeličnim Vieirom i Henryjevim golovima, Topnici su između svibnja 2003. i listopada 2004. bili neporaženi u 49 uzastopnih utakmica. Naravno da je publika na stadionu s oduševljenjem pozdravila "Profesora".

Video: Navijači pozdravljaju Wengera 
Kopirati
Drag cursor here to close