Zbog gužve na terenu

Arslan trojicu igrača poslao u juniorski tim

Guluzade i Aydemir nisu upisali nijedan nastup nakon što su zimus stigli, a ni Alispahić, koji se jesenas vratio na Bilino polje, nije previše igrao.
Sport / Nogomet | 11. 04. 2019. u 14:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Sportsport.ba / Cihat Arslan

Čelikov trener Cihat Arslan odlučio je trojicu nogometaša: Namira Alispahića, Turčina Selima Aydemira i Azerbejdžanca Amita Guluzadea, prebaciti u juniorski tim, jer, kakao je kazao u izjavi za Fenu, ima previše igrača na treningu. 

Guluzade i Aydemir nisu upisali nijedan nastup nakon što su zimus stigli, a ni Alispahić, koji se jesenas vratio na Bilino polje, nije previše igrao. 

''Velika je gužva, ima nas 28, a može igrati samo 11. Zato trebam malo smanjiti broj igrača na treningu, jer igrači koji na treningu ostanu sa strane gube volju za treningom. S njima ćemo nastaviti raditi po posebnom programu'', kaže Arslan, koji dodaje da ovim potezom želi više pažnje posvetiti nekim mladim igračima, koji su budućnost kluba. 

''Želimo više prostora dati Azuru Mahmiću, Selimu Žuni, Nikoli Babanu, Harunu Vardi...od kojih, pojačanim treninzima, želimo napraviti ozbiljne igrače. Naravno, istovremeno ćemo se i natjecati, pokušati osvojiti što više bodova, ali i stvarati nove igrače'', najavljuje Arslan, koji dodaje kako će igrači koji su postali prekobrojni, osim što će u idućem razdoblje raditi s juniorskim timom, raditi i s kondicijskim trenerom. 

Prije nekoliko dana ekipu je napustio i napadač Stevo Nikolić, koji je dobio arbitražni postupak pa će mu klub morati isplatiti 33.000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close