Arteta ga prati

Arsenal spreman ponuditi pet milijuna funti za talentiranog Hrvata

Talentirani 16-godišnji Dino Klapija mogao bi preseliti u Arsenal u studenom, a Kustošija bi mogla zaraditi pet milijuna funti i bonuse.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2023. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Agencije / Mikel Arteta

Engleski mediji pišu kako je Arsenal pripremio pet milijuna eura za talenta trećeligaša Kustošije, 16-godišnjeg Dina Klapiju.

Daily Mail dodaje kako su ga pratili zadnje tri utakmice koji spominje kako su za njega spremni iskrcati pet milijuna funti plus bonuse!

Klapija se rodio u SAD-u, ali već je nastupio za U-17 reprezentaciju Hrvatske. Međutim, prihvatio je poziv SAD-a za nastup na Svjetskom prvenstvu za mlađe uzraste (U 17) koje se održava u studenom u Indoneziji.

Trenutačno je član seniora Kustošiji i ima šest nastupa u 2. NL, a igra i za juniore koji igraju u Supersport HNL-u u tom uzrastu.

Kustošija je ljetos prodala braniča Mikayila Dayea u Barcelonu za 4.4 milijuna eura i 20 posto sljedećeg transfera, a taj bi se iznos mogao popeti do 12 milijuna eura uz bonuse, sad bi mogla uzeti još oko 5.5 milijuna eura za talentiranog Klapiju, piše Gol.hr.

U skautskom izvještaju ljudi Mikela Artete piše kako je Klapija snažan, hitar napadač koji zabija s obje noge. Uz Arsenal, spominju se još United, Chelsea, ali i bundesligaški klubovi RB Leipzig i Borussia Dortmund.

Čini se kako bi posao mogao biti uskoro gotov jer engleski mediji pišu kako bi zainteresirani klubovi željeli sve riješiti u studenom.

Kopirati
Drag cursor here to close