Putuje kroz vrijeme

Arnautović oborio zanimljiv rekord

Arnautović je igrač s najvećim razmakom između dva postignuta pogotka u Ligi prvaka otkako se ona igra. Austrijski reprezentativac srpskih korijena posljednji je pogodak u LP zabio u prosincu 2010. godine, a na idući je čekao točno 4740 dana.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2023. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle sezone su igrali finale Lige prvaka. Ove su svoj posao u skupini završili nakon četiri kola. Utakmica u Lisabonu za Inter nije imala neku veliku težinu, što se vidjelo u prvom poluvremenu. Benfica je imala velikih 3:0, ali je sve prokockala u drugom dijelu. Inter je izborio egal pogocima Marka Arnautovića (51.), Davidea Frattesija (58.) i Alexisa Sancheza s bijele točke (72.), a pritom je prvi strijelac talijanske ekipe oborio zanimljiv rekord.

Naime, Arnautović je igrač s najvećim razmakom između dva postignuta pogotka u Ligi prvaka otkako se ona igra. Austrijski reprezentativac srpskih korijena posljednji je pogodak u LP zabio u prosincu 2010. godine, a na idući je čekao točno 4740 dana.

"Arnautović putuje kroz vrijeme", simpatično je prokomentirala stranica Opte, koja je i iznijela ovaj rekord za kojeg vjerujemo da će ga zaista biti teško nadmašiti.

Arnautović je prije 13 godina zatresao mrežu upravo Interu. Tada je nosio dres Werdera, koji je slavio 3:0 protiv ekipe Rafaela Beniteza, ali i završio posljednji u skupini A iza Tottenhama, Intera i Twentea.

Inače, ovaj 34-godišnji centarfor rekorder je i austrijske reprezentacije kao igrač s najviše nastupa u nacionalnom dresu. U 111 odrađenih susreta postigao je 36 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close