Potpisan ugovor

Arena Sport sljedećih pet sezona prenosi Premijer ligu

Utakmice elitnog ranga u sljedećioh pet sezona prenosit će Arena Sport.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2023. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Nogometnog saveza BiH upriličeno je potpisivanje ugovora u vezi sa ustupanjem TV prava, prijenosa i emitovanja za utakmice Premijer lige i Kupa BiH.

Kako je to i prethodnih sezona bio slučaj, utakmice elitnog ranga u sljedećih pet sezona prenosit će Arena Sport.

Ugovor su potpisali Vladimir Lučić, direktor Telekoma Srbije i Adnan Džemidžić, v.d. glavnog tajnikaNS BiH, a sve je prokomentatrisao i predsjednik Saveza Vico Zeljković, javlja Klix.

"Ovo je jako bitno za NS BiH i Premijer ligu. Želim se zahvaliti grupaciji Telekoma Srbija. Uspjeli smo osigurati određena financijska sredstva da nastavimo aktivnosti koje smo započeli. Izuzetno smo zadovoljni i trudit ćemo se da budemo što bolji partner", izjavio je Zeljković.

Financijski detalji ugovora su poslovna tajna, ali Lučić je kazao da je NS BiH isposlovao povoljniji ugovor zbog generalnog povećanja cijena.

Apostrofirao je i da će se utakmice Premijer lige prenositi u čitavoj regiji i svijetu, što će doprinijeti povećanju populanosti natjecanja.

Najavljeno je da će se pokušati realizirati emsija koja bi se bavila analizom spornih detalja i sudačkih odluka, a što je proteklih nekoliko sezona bio najveći nedostatatak.

Nova sezona Premijer lige počinje 29. srpnja kada su na programu utakmice 1. kola.

Kopirati
Drag cursor here to close