Nije zabrinut

Ancelotti: Protiv Chelseaja će biti druga priča

Nakon domaćeg poraza od Villarreala, trener Real Madrida Carlo Ancelotti nije bio previše zabrinut uoči važnog ogleda Kraljevskog kluba u Ligi prvaka.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2023. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve u ono što je Real krasilo u srazu s Barcelonom u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja, gotovo je u potpunosti izostalo u prvenstvenoj utakmici protiv Villarreala.

Obrana je nakon dvije utakmice bez primljenog gola (uz gol razliku 10-0) primila trila relativno laka komada od Žute podmornice, dok je Realov napad na svom travnjaku pokazao veliku dekoncentriranost i relativnu neučinkovitost.

"Bila je ovo teška utakmica. Nismo mogli doći do lopte i nismo se dobro branili. Mogli smo i morali biti bolji", rekao je Carlo Ancelotti, strateg Kraljevskog kluba.

U La Ligi Real Madrid je na drugom mjestu sa čak 12 bodova zaostatka za vodećom Barcelonom, koja ima i susret manje i čini se da je prvenstvo riješeno.

Video: LA LIGA (28. KOLO): Real Madrid - Villarreal 2:3 / 08:04.2023.

No, Kraljevskom klubu ugrožena je i druga pozicija. Prijeti mu gradski rival Atletico koji bi današnjom pobjedom protiv Rayo Vallecana stigao na samo dva boda zaostatka.

U Kupu kralja Madriđani su stigli do finala, a u Ligi prvaka čekaju ih četvrtfinalni dvoboji s Chelseajem.

Nakon uvjerljivog slavlja protiv Barcelone u Kupu kralja, Ancelotti je u dvoboju s Villarrealom rotirao momčad, budući da Madriđane u srijedu čeka prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Chelseaja,

"Promjena je bila neizbježna, jer su se igrači malo potrošili nakon utakmice s Barcelonom, ali u srijedu će to biti sasvim druga priča", izjavio je Ancelotti.

Kopirati
Drag cursor here to close