La Liga

Žuta podmornica torpedirala smušeni Real

Nogometaši madridskog Reala još su jednom kiksali u domaćem prvenstvu i nakon što su se oprostili od naslova prvaka Španjolske, sve više ugrožavaju i svoju drugu poziciju...
Sport / Nogomet | 08. 04. 2023. u 23:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraljevski klub je na svom su travnjaku poražen od Villarreala 3:2, nakon što je vodio 1:0 i 2:1.

Real je poveo autogolom Torresa u 16. minuti, Villarreal je poravnao preko Chukwuezea u 39., da bi Vinicius Junior u 48. vratio Realu vodstvo.

No Žuta podmornica nije se dala potopiti. Na 2:2 poravnao je Morales u 70. minuti, a onda je već spomenuti Chukwueze deset minuta prije kraja šokirao Bernabeu uistinu majstorskim udarcem u rašlje. GOLOVI

Nakon novog poraza Reala, vodeća Barcelona i dalje imaju 12 bodova prednosti nad Realom (71-59) i u ponedjeljak protiv Girone kod kuće imaju priliku praktički potvrditi naslov prvaka.

Villarreal se ovom pobjedom popeo na peto mjesto s 47 bodova, što je četiri manje od četvrtoplasiranog Real Sociedada koji drži posljednje mjesto za grupnu fazu Lige prvaka.

Real je i dalje drugi sa 59 bodova, ali mu za vrat sve više puše gradski rival Atletico (54), koji sutra gostuje kod Rayo Vallecana.

Luka Modrić za Real je igrao od 72. minute kada je zamijenio Tchouamenija.

Rezultati, subota:

Osasuna - Elche 2:1

Espanyol - Athletic Club 1:2

Real Sociedad - Getafe 2:0

Real Madrid - Villarreal 2:3

Kopirati
Drag cursor here to close