Lijepe vijesti

Ancelotti odvojio Modrića na treningu: "Sad mi pokaži..."

Modrić je u utorak igrao cijeli meč za Hrvatsku protiv Armenije u kvalifikacijama za Euro, a ovo će mu biti tek 7. put u 18 utakmica ove sezone da igra u prvom sastavu Reala.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2023. u 09:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić (38), legenda Reala koja je ove godine degradirana među rezerve, vraća se u prvi sastav za nedjeljnu utakmicu La Lige. Drugoplasirani Real tada u 14. kolu gostuje kod Cadiza, koji je na 16. mjestu i bori se za opstanak.

Marca, najčitaniji španjolski sportski medij, piše da se Modrića na toj utakmici očekuje u prvoj momčadi. Razlog za to su ozljede niza igrača, među kojima i veznjaka Tchouamenija i Camavinge, koji su ozbiljnije ranjeni.

Modrić je u utorak igrao cijeli meč za Hrvatsku protiv Armenije u kvalifikacijama za Euro, a ovo će mu biti tek 7. put u 18 utakmica ove sezone da igra u prvom sastavu Reala te samo peti nastup od prve u prvenstvu.

Španjolski mediji otkrivaju da je Carlo Ancelotti na posljednjem treningu Reala motivirao Modrića pred povratak u prvu momčad i to očito na dulje vrijeme.

Navode da ga je u Valdebebasu izdvojio iz grupe koja je vježbala te mu rekao: "Sada je vrijeme kada mi trebaš pokazati da sam pogriješio i da trebaš igrati više".

Kopirati
Drag cursor here to close