Ancelotti sve bliži Brazilu

Mourinho: Samo lud čovjek napušta Real, ja sam to bio

Mediji bliski Realu pojačali su pritisak viješću da treneru sigurno neće biti ponuđen novi ugovor prije kraja sezone.
Sport / Nogomet | 23. 11. 2023. u 09:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sada kada je jasno da se treneru Real Madrida Carlu Ancelottiju bliži kraj ugovora s Madriđanima, kao i da ga u brazilskom nogometnom savezu čekaju mjesecima, njegov drugi rastanak s Real Madridom idućeg ljeta smatra se gotovo gotova stvar.

Mediji bliski Realu pojačali su pritisak viješću da treneru sigurno neće biti ponuđen novi ugovor prije kraja sezone, odnosno nakon što je Upravni odbor oko predsjednika Florentina Pereza procijenio jesu li igre i rezultati u skladu s ugled i očekivanja slavnog kluba. 

Ancelottijev veliki rival, ali i prijatelj Jose Mourinho oglasio se na tu temu.

"Kada imate super trenera, zašto biste tražili novog? Poznavajući Florentina, a poznajem ga jako dobro, on je vrlo inteligentan čovjek i, ako se čita između redaka onoga što se u medijima objavljuje, stvar je sasvim jasna. Ja, kao navijač Real Madrida, čovjek bijelog srca i velikog "Ancelottija", mogu se samo nadati da će ova sezona biti fantastična i da će Carlo biti tu sljedeće sezone, jer on je savršen trener za Real Madrid, " rekao je Mourinho. koji je jedini, uz Ancelottija i Zinedinea Zidanea, prešao granicu od 100 utakmica na klupi Kraljevskog kluba od 2003. godine i odlaska Vicentea Del Bosquea.

"Samo lud čovjek napušta Real Madrid kada Real Madrid želi da taj čovjek ostane. A taj čovjek sam ja, ja sam jedini. Nakon tri godine, Perez i Jose Ángel Sánchez silno su željeli da nastavim dalje, ali sam odlučio da je vrijeme da odem. Bio sam lud čovjek", nastavio je Mourinho koji nije propustio priliku da se u cijelu priču umiješa i sam.

"Siguran sam da će Carlo ostati ako Florentino pokaže i najmanji znak pažnje. On je savršen trener za Real Madrid i Real Madrid je savršen klub za njega," dodao je Mourinho.

Kopirati
Drag cursor here to close