Jednostavno

Ancelotti o Modriću: Legende Reala karijeru trebaju završiti u Realu

Talijanskog trenera su pitali za savjet koji bi dao Modriću, ali i Karimu Benzemi oko ponuda.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2023. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hoće li Luka Modrić karijeru završiti na Bliskom Istoku? To se pitanje sve češće postavlja nakon što se posljednjih tjedana pisalo kako je kapetan hrvatske reprezentacije dobio ponude Al Nassra, ali i nekih drugih klubova, a na to pitanje je danas na konferenciji za novinare odgovorio i trener Reala Carlo Ancelotti.

Talijanskog trenera su pitali za savjet koji bi dao Modriću, ali i Karimu Benzemi oko tih ponuda, prenose Sportske novosti

"Ne mislim da će oni doći u moj ured jer ne trebaju nikakav savjet. Moje je mišljenje kako legende Reala karijeru trebaju završiti u Realu", rekao je Ancelotti koji je odmah odgovorio na pitanje može li Dani Ceballos zamijeniti Modrića s obzirom na to da ove godine Španjolac dobiva sve više prilika dok Ancelotti pažljivo dozira Modrićevu minutažu.

"Da, on ga može zamijeniti. Jako je inteligentan, ima samopouzdanje i osobnost. Ima mnoge kvalitete koje ima i Modrić".

Ancelotti je objasnio zbog čega Real nije bio aktivan u zimskom prijelaznom roku.

"Nismo kupovali nikoga jer nam nitko i ne treba. Ako dobro planirate, onda nije nužno da izlazite na tržište u zimskom prijelaznom roku. Smatrali smo da je momčad dobra i da nema potrebe za intervencijom na tržištu.

Najviše je pažnje Realov trener posvetio prenatrpanom kalendaru.

- Svi žele svoja natjecanja - Španjolski nogometni savez, UEFA, FIFA - ne dozvoljavaju nam da imamo slobodne dane. S obzirom na to doziranje minutaže određenim igračima je nužnost. Mi se volimo boriti za razne titule, igrači to jako vole, ali ovakav kalendar donosi velike probleme. Nemoguće je igrati sve utakmice, postoji limit i igrači su jako umorni. Svi zajedno moramo napraviti nešto da se ovo smanji u budućnosti - zaključio je trener "kraljevskog kluba".

Kopirati
Drag cursor here to close