Zapela papirologija

Kako je propao prelazak Ziyecha u PSG

U tom trećem pokušaju slanja papira, oni su završili na adresi udruženja francuskih prvoligaša (LFP). Kako se to moglo dogoditi, teško je objasniti jer ipak se radi o jednom klub kao što Chelsea, ali dogodilo se.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2023. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chelsea je strašno puno kupovao i trošio u posljednje vrijeme. Javnost i mediji su posljednjih dana bili zaokupljeni realizacijom transfera Enza Fernandeza, međutim ispod rada se radilo na još jednom, ali izlaznom transferu. Hakim Ziyech je trebao prijeći iz Chelsea u PSG.

Navodno je posao bio skoro gotov, utorak su se samo papiri trebali potpisati. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, tako se i situacija komplicirala. Chelsea je nastojao pod svaku cijenu prodati Marokanca dok su u PSG razmišljali o posudbi do kraja ove sezone. Da kompletna situacija bude zanimljivija, sam Ziyech je otputovao u Pariz, kako bi na licu mjesta "pogurao" svoj prelazak. Vrijeme je prolazilo, Ziyech je došao u kamp PSG i na kraju je pao dogovor za posudbu, na nekih sat vremena prije kraja prelaznog roka.

Pariški zahtjev za posudbom u Chelseaju su uredno zaprimili, potpisali i onda se situacija dodatno zakomplicirala. Prema informacijama pojedini francuskih novinara, Chelsea je u poslao krivo potpisani dokument da bi ga nakon upozorenja Parižana ispravili i ponovno poslali. Vodila se trka s vremenom s obzirom na to da je rok u Francuskoj trajao do ponoći, a engleski prvoligaš iz trećeg je pokušaja pogriješio te je transfer propao.

U tom trećem pokušaju slanja papira, oni su završili na adresi udruženja francuskih prvoligaša (LFP). Kako se to moglo dogoditi, teško je objasniti jer ipak se radi o jednom klub kao što Chelsea, ali dogodilo se. Već je najavljeno, u Parizu će poslati žalbu prema francuskom udruženju prvoligaša u kojem će naznačiti da oni nemaju ništa s time što im je Chelsea iz Londona triput poslao krivi papir. Francuski kolege javljaju da će im takva žalba teško proći.

Kopirati
Drag cursor here to close